Pers

Wij staan altijd open voor leuke samenwerkingen. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via Facebook of Instagram.

Je kan ook altijd mailen naar info@denationalekampeerdag.nl

De nationale kampeerdag: omdat kamperen gelukkig maakt

Winterswijk – Hoe geweldig zou het zijn als heel Nederland in een camping verandert? Een plek waar iedereen je begroet, je hulp krijgt zonder het te vragen en je een praatje maakt met een onbekende. Dát gevoel zou iedereen eens moeten ervaren, en daarom is de nationale kampeerdag in het leven geroepen. Een dag waarop iedereen, jong en oud, uitgedaagd wordt om de kampeerder in zich naar boven te halen en het ultieme kampeergeluk te ervaren. Op zaterdag 25 juni is het zover: ga jij de uitdaging aan?

 

Waarom een nationale kampeerdag?

De nationale kampeerdag is er voor ervaren kampeerders maar ook voor niet-kampeerders die op deze laagdrempelige manier kennis kunnen maken met kamperen. Een kans om te ontdekken wat het kampeergeluk precies is. Zet een tent op in je achtertuin, organiseer een badmintontoernooi met je sportvereniging, nodig je buren uit voor een skottelbraai dinner of vier de kampeerdag gezellig op de camping.

 

Wat anderen doen op de nationale kampeerdag

De aanmelding op www.denationalekampeerdag.nl is van start en overal in Nederland ontstaan leuke initiatieven. Zoals kamperen in de tuin, tenten bouwen bij de scouting, de buurt omtoveren tot camping en een kampeerfestival als familiedag. Laat je inspireren!

 

Er schuilt een kampeerder in iedereen

De nationale kampeerdag is een initiatief van Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk. “Kamperen is een feest, en dat mag gevierd worden! Wij geloven dat er in iedereen een kampeerder schuilt. En hoe kunnen we die kampeerder beter in iedereen naar boven halen dan één dag per jaar iedereen uitdagen om te kamperen?”, aldus Heleen Beijers, bedenker van de nationale kampeerdag. De nationale kampeerdag wordt vanaf dit jaar iedere vierde zaterdag van juni gevierd.

Op ons Instagram kanaal @nationalekampeerdag of op onze facebookpagina @denationalekampeerdag volg je de laatste updates over de kampeerdag. Organiseer je iets leuks op deze dag? Deel jouw kampeeravontuur door #kampeerdag op social media te gebruiken.

 

Contact kampeerdag

Josien Klein Gebbinck
www.denationalekampeerdag.nl
info@kampeerdag.nl
Instagram: @nationalekampeerdag
Facebook: @denationalekampeerdag