Kamperen met Patricia

Om de allereerste nationale kampeerdag goed te vieren werden er vijf maarliefst kampeerarrangementen verloot! Patricia was een van de gelukkige winnaars en vertelt in dit blog over haar kampeeravontuur. 

Kampeerders:Patricia, Roderick, Josephine en Jayden 
Kampeermiddel:Caravan (gehuurd)
Kampeerplek:Winterswijk Miste

Wie zijn jullie?

“Wij zijn Patricia (35), Roderick (33), Josephine (9) en Jayden (5). We wonen in Haaksbergen, een dorp in Nederland, maar oorspronkelijk komen Patricia en de kinderen uit Duitsland. We vinden het leuk om samen als gezin dingen te ondernemen zoals een dagje uit of spelletjes spelen.” 

Vertel eens iets over jullie kampeeravontuur.

“Wij deden mee met een winactie van de nationale kampeerdag en waren de gelukkige winnaars van een hele leuke prijs: in kampeerarrangement in de mooie Achterhoek. We verbleven op vakantiepark de Twee Bruggen in Winterswijk Miste. Een beetje kampeerervaring hadden we al, in Duitsland hebben de ouders van Patricia namelijk een vaste staplek op de camping. Dit was wel de allereerste keer dat we als gezin samen kampeerden, heel leuk dat we deze kans kregen mede dankzij de kampeerdag winactie. Anders hadden we waarschijnlijk niet bedacht op kampeervakantie in eigen omgeving te gaan en een caravan te huren. We hebben erg genoten en waren zeer tevreden over het fijne vakantiepark.     

Wat vinden jullie van kamperen?

Kamperen is voor ons genieten! De rust en de sfeer op de camping is echt iets wat je thuis niet hebt. De kinderen kunnen lekker buiten spelen, in de avond lekker buiten zitten met een drankje erbij. We voelen ons vrij en zorgeloos tijdens het kamperen.

Hebben jullie nog activiteiten ondernomen?

We hebben niet veel activiteiten ondernomen, omdat de camping al zo fijn was en er ook meer dan genoeg te doen was. We hebben dus vooral veel tijd doorgebracht om de camping te ontdekken. Afgezien van even naar de winkel om wat boodschappen te doen zijn we verder niet van de camping af geweest!  

Zijn jullie van plan om vaker te gaan kamperen?

Ja, zeker! We zijn van plan om volgend jaar te gaan kamperen in Zoutelande, maar de Twee Bruggen staat ook op ons lijstje om nog een keer te bezoeken.

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Meer verhalen