Terugblik nationale kampeerdag 2023

Afgelopen zaterdag 24 juni was de tweede editie van de nationale kampeerdag en wat was het weer een feest! In heel het land werd gekampeerd, campings en andere organisaties deden mee met leuke activiteiten en acties en Gerard Ekdom zong zelfs een geweldig kampeerlied bij radio 10!

#nationalekampeerdag

Op 24 juni werd de hashtag #nationalekampeerdag massaal gebruikt en wat hebben we genoten van de geweldige kampeerfoto’s en video’s! Hier een greep uit de collectie: 

Foto van familie ten Hove (@villaopwielen)

Foto van familie Heijster

Foto van familie Hubers

Foto van familie Willms (@8_pfoten_auf_reisen)

En natuurlijk willen we jullie het geweldige kampeerlied van Gerard Ekdom niet onthouden, luister en bekijk ‘m via hier: https://www.radio10.nl/ekdomindemorgen/gerard-ekdom-bezingt-zijn-liefde-voor-kamperen 

Wander wonder winnaars

Onder alle nationale kampeerdag kampeerders hebben we leuke prijzen verloot van de nieuwste collectie van Wander Wonder. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad en de prijzen zijn onderweg naar de gelukkigen! 

Op naar volgend jaar!

Blok zaterdag 22 juni 2024 alvast in je agenda: nationale kampeerdag 2024! Voor nu gaan wij nog even verder nagenieten van deze feestelijke tweede editie om vervolgens weer plannen te gaan maken voor komend jaar. Op de hoogte blijven? Volg ons op Instagram en Facebook en schrijf je in voor de kampeerdag nieuwsbrief! Heb jij nog leuke ideeën of tips voor de nationale kampeerdag? Laat het ons weten via onze social kanalen of stuur een mailtje naar info@denationalekampeerdag.nl.

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Meer verhalen