Nationale kampeerdag 2022: terugblik

De allereerste nationale kampeerdag is achter de rug en wat was het leuk! We hebben enorm genoten van alle leuke foto’s en initiatieven die voorbij kwamen: kamperen in de huiskamer, kamperen in de tuin, kamperen bij de buren, kamperen met de vereniging of gewoon kamperen op de camping! Jullie hebben enthousiast gekampeerd en daar worden wij heel blij van! 

Bijna 1000 aanmeldingen

Aanmelden was natuurlijk niet verplicht, maar toch hebben jullie dat massaal gedaan en hebben we uiteindelijk de 1000 aanmeldingen gehaald! Overal in Nederland werd gekampeerd. Van Groningen tot Limburg, van Gelderland tot Zuid-Holland. Het hele landkaartje op onze website kleurde oranje. We kunnen dus wel concluderen dat er heel veel is gekampeerd op 25 juni!

Thuis en op de camping

Met de #kampeerdag zijn er een heleboel kiekjes voorbij gekomen. We delen er een aantal!

Foto van @mama.van.bo.en.jip
Foto van @linda_vvo

Winnaar kampeerarrangement

Onder alle inschrijvingen hebben we ook een kampeerarrangement in de Achterhoek verloot. De vakantie is inmiddels geboekt door de winnaar! Binnenkort verschijnt er op ons blog nog een leuk verhaal over deze vakantie in de Achterhoek. Dus blijf ons volgen voor een leuke update. 

De nationale kampeerdag 2023

Wij kijken graag al vooruit naar 2023! We vieren de nationale kampeerdag dan op zaterdag 24 juni. Heb je nog leuke ideeën of tips? Laat het ons weten via Instagram of stuur een mailtje naar info@denationalekampeerdag.nl

Foto van @Wohnwagenmomente
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Meer verhalen